Gluten-Free Veggie Pizza Crust

Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.9 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • mozzarella (low-moisture) in pieces
    3 oz
  • Parmesan cheese
    1 oz
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • large eggs
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 323.6 kcal / 1354 kJ
Πρωτεΐνη 25.1 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 10.1 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.1 g
Νάτριο 875.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων