Συσκευές & Αξεσουάρ
豆沙蛋黃月餅
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
24 顆
Υλικά
麵皮
-
花生油 或任何植物油80 克
-
轉化糖漿180 克
-
鹼水 (約3克),詳見要訣1 茶匙
-
低筋麵粉 過篩320 克
內餡
-
米酒 或玫瑰露酒少許
-
鹹蛋黃 (生)24 顆
-
紅豆沙 或 烏豆沙、蓮蓉餡600 克
-
高筋麵粉 手粉用少許
-
蛋黃1 顆
-
水½ 大匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 顆
Νάτριο
37.4 mg
Πρωτεΐνη
5.6 g
Θερμίδες
936.1 kJ /
223.7 kcal
Λιπαρά
7.1 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
月圓餅香
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
饗月中秋
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν