Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon meringue tarts
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Lemon curd
-
sugar225 g
-
lemons peel only, no white pith and juice reserved2
-
lime peel only, no white pith and juice reserved1
-
eggs5
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)4
-
vanilla bean seeds only½
-
salted butter cut into pieces100 g
Short crust pastry
-
sugar100 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)2
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Swiss meringue
-
sugar180 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
146.7 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Λιπαρά
17.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.8 g
Υδατάνθρακες
59.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Good Food Mark LaBrooy
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Three-milk cake
2ωρ.
Frangipane and apricot muffins
35 λεπτ.
Cherry and peach loaf
1ωρ. 55 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.