
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto med Karl Johan svampe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
persille, frisk1 bundt
-
skalotteløg skåret i halve30 g
-
Karl Johan-svampe, friske renset og skåret i mindre stykker300 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)320 g
-
hvidvin, tør60 g
-
salt1 tsk
-
vand800 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
444 kcal /
1861 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
69.5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

50 års jubilæum
50 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara
40 λεπτ.
Vegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία
Soba nudler
Καμία βαθμολογία
Japanske ramen nudler
Καμία βαθμολογία
Dumpling dej
Καμία βαθμολογία
Kinesiske ægnudler
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία