Vegan Lentil Lasagne

Vegan Lentil Lasagne

4.3 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Pasta Sheets
  • dairy-free milk of choice unsweetened
    120 g
  • sweet potato cooked and cooled, cut in pieces
    70 g
  • olive oil
    1 tsp
  • plain flour plus extra for dusting
    150 g
  • semolina
    150 g
Lentil Ragout
  • carrots cut in pieces
    70 g
  • onions quartered
    70 g
  • celery cut in pieces
    20 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    50 g
  • lentils
    200 g
  • red wine
    80 g
  • tinned chopped tomatoes
    750 g
  • water
    350 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ground black pepper
    1 pinch
  • sugar
    1 pinch
Béchamel Sauce
  • dairy-free milk of choice unsweetened
    700 g
  • plain flour
    65 g
  • salt
    1 tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • olive oil
    25 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 463 kcal / 1935 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 685 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων