Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Lentil Lasagne
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pasta Sheets
-
dairy-free milk of choice unsweetened120 g
-
sweet potato cooked and cooled, cut in pieces70 g
-
olive oil1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
semolina150 g
Lentil Ragout
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions quartered70 g
-
celery cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
lentils200 g
-
red wine80 g
-
tinned chopped tomatoes750 g
-
water350 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Béchamel Sauce
-
dairy-free milk of choice unsweetened700 g
-
plain flour65 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
olive oil25 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
685 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1935 kJ /
463 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
67 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Go Green, Feel Good
71 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne Bolognese
2h 30min
Tuna Pasta
30min
Saffron Chicken Penne
30min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15min
Penne with Mussels
2h 5min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min