
Συσκευές & Αξεσουάρ
Figs with spiced custard and nougat cream
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pods crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
451.6 kcal /
1896.6 kJ
Πρωτεΐνη
11.7 g
Λιπαρά
28.7 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Νάτριο
139.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Chocolate pudding
6h 30min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Floating islands
1h
Summer ice cream cake
4h 50min
Haupia Pie
3h
Coffee semifreddo
6h 30min
Panna cotta
6h 15min