Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 słoiki
Υλικά
-
12 czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 2400 g)
-
2 cukinie młode, bez twardych pestek, przekrojone wzdłuż na pół (ok. 1000 g)
-
8 ząbków czosnku
-
1 - 2 czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki (patrz wskazówka)
-
100 g oliwy z oliwek
-
80 g cukru
-
60 g octu jabłkowego
-
3 łyżeczki soli
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
1484.5 mg
Πρωτεΐνη
11.5 g
Θερμίδες
2336.8 kJ /
558 kcal
Λιπαρά
28.3 g
Φυτικές ίνες
15 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
72 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
STACJA THERMOMIX FRIEND® - PRZETWORY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1h
Dżem borówkowy
45min
Koktajl owocowy
5min
Posypka do bajgli "Everything Bagel Seasoning"
5min
Kleik ryżowy
2h
Lekkostrawny koncentrat bulionu warzywnego
30min
Truskawkowy sos winegret
5min
Gotowanie pyz z mięsem
20min
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5min
Gotowanie makaronu (TM7)
20min
Krem pistacjowy
40min