Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem

Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem

4.9 63 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 słoiki

Υλικά

  • 2 - 4 czerwone papryczki chili, świeże z gniazdami nasiennymi lub bez, pokrojone na kawałki (patrz wskazówka)
  • 4 ząbki czosnku
  • 2800 - 3200 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
  • 2 - 4 łyżeczki soli
  • 40 g oleju

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 słoik

Νάτριο 1517.5 mg
Πρωτεΐνη 7 g
Θερμίδες 1008 kJ / 240.8 kcal
Λιπαρά 11.5 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 32.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων