Ayam Serai Vietnam (Vietnamese Lemongrass Chicken)

Ayam Serai Vietnam (Vietnamese Lemongrass Chicken)

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porsi

Υλικά

  • paha ayam, dengan kulit dan tulang (berkisar 2 paha ayam utuh), potong kecil-kecil (4-5 cm)
    500 g
  • kecap ikan
    10 g
  • siung bawang putih dicincang
    15 g
  • bubuk kari
    1 sdm
  • garam
    ½ sdt
  • gula
    1 ½ sdt
  • kecap hitam
    1 sdt
  • minyak goreng
    20 g
  • serai segar bagian putih saja, potong kecil-kecil
    2 batang
  • bawang merah (berkisar 1 bawang merah)
    50 g
  • cabai merah segar biji dibuang, dicincang, untuk hiasan
    ½

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porsi

Πρωτεΐνη 15.6 g
Θερμίδες 907.9 kJ / 217 kcal
Λιπαρά 13.9 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Υδατάνθρακες 7.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων