
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
dill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
946.5 kcal /
3960 kJ
Πρωτεΐνη
80.9 g
Λιπαρά
66.5 g
Υδατάνθρακες
1.1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
3092.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Tomato Sauce
40 λεπτ.
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Avocado Tuna Boats
30 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 λεπτ.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.