
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
dill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
946.5 kcal /
3960 kJ
Πρωτεΐνη
80.9 g
Λιπαρά
66.5 g
Υδατάνθρακες
1.1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
3092.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish Carnitas
20 λεπτ.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 λεπτ.
Salmon Burger
35 λεπτ.
Tuna Avocado Bowl
50 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.