
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
dill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
946.5 kcal /
3960 kJ
Πρωτεΐνη
80.9 g
Λιπαρά
66.5 g
Υδατάνθρακες
1.1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
3092.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Garlic Shrimp
35 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1ωρ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 λεπτ.
Tuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.