Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
3092.7 mg
Πρωτεΐνη
80.9 g
Θερμίδες
3960 kJ /
946.5 kcal
Λιπαρά
66.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 λεπτ.
Fish and Zucchini
35 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Thai Fish Curry
50 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Shrimp Scampi
40 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 λεπτ.