Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
640 mg
Πρωτεΐνη
37.8 g
Θερμίδες
2130 kJ /
510 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Recipes for Diabetics
26 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 λεπτ.
Cajun Gumbo
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Cod Over Greens
40 λεπτ.
Coconut Sautéed Shrimp
35 λεπτ.
Shrimp and Grits
1ωρ. 50 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Shrimp & Crab Linguine
Καμία βαθμολογία
Shrimp Scampi
40 λεπτ.
Tomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.