
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
510 kcal /
2130 kJ
Πρωτεΐνη
37.8 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
640 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Recipes for Diabetics
26 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Tomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 λεπτ.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.