
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
510 kcal /
2130 kJ
Πρωτεΐνη
37.8 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
640 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Recipes for Diabetics
26 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Tomato Sauce
40 λεπτ.
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Avocado Tuna Boats
30 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 λεπτ.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.