
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
640 mg
Πρωτεΐνη
37.8 g
Θερμίδες
2130 kJ /
510 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Recipes for Diabetics
26 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShrimp and Green Pea Pasta
40 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon Burger
35 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 λεπτ.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.