Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)

Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • light soy sauce gluten free
    2 oz
  • honey
    3 oz
  • fresh ginger peeled
    1 inch
  • lime juice
    ½ oz
  • fresh salmon fillet
    18 oz
  • brown rice "low GI" (see Tip)
    2 ½ oz
  • water
    35 oz
  • frozen edamame
    7 oz
  • English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons
    2
  • lemon juice
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • spring onion thinly sliced
    1
  • sesame seeds toasted
    2 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 640 mg
Πρωτεΐνη 37.8 g
Θερμίδες 2130 kJ / 510 kcal
Λιπαρά 22.5 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 39.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων