
Συσκευές & Αξεσουάρ
Black Ravioli with Sea Bass
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Black Pasta and Sea Bass Filling
-
00 flour plus extra for dusting320 g
-
medium eggs 1 beaten5
-
egg yolk from medium egg1
-
squid ink, liquid diluted with 1 tsp water2 sachets
-
sea bass fillets skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)250 g
-
mascarpone50 g
-
ricotta cheese drained120 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
lemon zest only1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Cherry Tomato Sauce
-
onion quartered50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for garnishing40 g
-
cherry tomatoes halved500 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
lemon juice only, for garnishing1
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
37.9 g
Θερμίδες
3098.3 kJ /
740.5 kcal
Λιπαρά
34.8 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Υδατάνθρακες
73.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Noir
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Thermomix® Noir
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMac 'n' Cheese Muffins
1hod.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min.
Spaghetti Carbonara
40min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min.
Spring Vegetable Penne
45min.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min.
Pasta alla Norma
50min.
Chicken and Mushroom Rice
55min.
Pad Thai
45min.
Jollof Rice
1hod. 20min.
Rice Congee
4hod. 5min.