
Συσκευές & Αξεσουάρ
Black Ravioli with Sea Bass
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Black Pasta and Sea Bass Filling
-
00 flour plus extra for dusting320 g
-
medium eggs 1 beaten5
-
egg yolk from medium egg1
-
squid ink, liquid diluted with 1 tsp water2 sachets
-
sea bass fillets skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)250 g
-
mascarpone50 g
-
ricotta cheese drained120 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
lemon zest only1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Cherry Tomato Sauce
-
onion quartered50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for garnishing40 g
-
cherry tomatoes halved500 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
lemon juice only, for garnishing1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
740.5 kcal /
3098.3 kJ
Πρωτεΐνη
37.9 g
Λιπαρά
34.8 g
Υδατάνθρακες
73.5 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Noir
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Thermomix® Noir
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Mac 'n' Cheese
1ωρ. 20 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.