Συσκευές & Αξεσουάρ
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
75 g Madeira-wijnwitte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (προαιρετικό πεδίο)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
2 el roomcrème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
961 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Καμία βαθμολογία
Ossenstaart Shepherd's Pie
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Καμία βαθμολογία
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Καμία βαθμολογία
Volcano Steak Burgers
Καμία βαθμολογία
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Nasi Goreng
40 λεπτ.
Honey BBQ Chicken
Καμία βαθμολογία
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Καμία βαθμολογία
Spareribs met glazuur van appel en honing
Καμία βαθμολογία