
Συσκευές & Αξεσουάρ
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
witte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (προαιρετικό πεδίο)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
crème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
230 kcal /
961 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 λεπτ.
XXL kip pastei
1ωρ. 55 λεπτ.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1ωρ. 10 λεπτ.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 λεπτ.
Tandoori kip wraps
50 λεπτ.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1ωρ.
Kip met warme aardappelsalade
55 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία