Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

3.0 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • huile pour le moule
  • 100 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 10 g d'huile de coco
  • 250 g de haricots rouges en conserve égouttés et rincés
  • 2 œufs
  • 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
  • ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
  • 10 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 yaourt au soja non sucré (125 g)

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 183.8 kcal / 767.9 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 8.9 g
Υδατάνθρακες 17.8 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 22.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων