Lekko czerstwy chleb zapiekany z boczkiem i serem

Lekko czerstwy chleb zapiekany z boczkiem i serem

4.2 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

  • cebule jedna przekrojona na pół, druga pokrojona w 2 mm plastry
    2
  • kostek boczku
    100 g
  • cukru (προαιρετικό πεδίο)
    1 łyżeczka
  • papryki, mielonej
    1 łyżeczka
    1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
  • oleju
    10 g
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    200 g
  • ketchupu
    100 g
    100 g sosu barbecue
  • cebule dymki biała i zielona część, pokrojone w 5 mm plastry
    1 - 2
  • prażonej cebulki, gotowej (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • soli
    ½ - 1 łyżeczka
  • biały chleb (ok. 750 g), w całości, lekko czerstwy
    1
    2 bagietki, (patrz wskazówka), w całości, lekko czerstwe
  • sera żółtego (ok. 100 g), np. cheddara, goudy, pokrojonych na kawałki
    5 - 6 plastrów

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 439.3 kcal / 1838.1 kJ
Πρωτεΐνη 15.7 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 53.4 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 984.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων