Kantonese gebakken rijst met garnalen

Kantonese gebakken rijst met garnalen

4.2 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
3 porties

Υλικά

  • korte korrel rijst japonica
    250 g
  • middelgrote rauwe garnalen, gepeld schoongemaakt, ontdarmd
    250 g
    250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken
  • groene erwten (vers of diepvries)
    50 g
  • zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt
    50 g
  • water en iets meer om de rijst te dekken
    370 g
  • lichte sojasaus
    20 g
  • geroosterde sesamolie en iets meer om te besprenkelen
    10 g
  • oestersaus
    20 g
  • rijstazijn
    10 g
  • bruine suiker
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • lente-ui gehakt, als afwerking

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 428.1 kcal / 1791 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 74.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 1678.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων