
Συσκευές & Αξεσουάρ
Räk- och sparrisfyllda basilikaravioli
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
Basilikapastadeg
-
färska basilikablad30 g
-
stora ägg3
-
pastamjöl ("00")330 g
-
olivolja1 msk
-
fint havssalt1 tsk
Raviolifyllning
-
parmesanost i bitar60 g
-
bröd10 - 15 g
-
osaltat smör25 g
-
lök i kvartar120 g
-
sparris bryt av och släng bort "träiga" ändar100 g
-
stora råa räkor, skalade30 g
-
äggula1
-
malen svartpeppar¼ tsk
Tillagning
-
vatten till pastakokning
-
fint havssalt1 tsk
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
26 g
Θερμίδες
2234 kJ /
534 kcal
Λιπαρά
21.3 g
Υδατάνθρακες
59.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

När man är i Rom...
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSatay pad thai med kyckling
Καμία βαθμολογία
Krämig svamprisotto med räkor
1ωρ.
Grönsaksragu med pasta
45 λεπτ.
Höstpasta
Καμία βαθμολογία
Ris med skinka & pak choi
Καμία βαθμολογία
Cannelloni med pumpa och ricotta
Καμία βαθμολογία
Pumparisotto med bacon
50 λεπτ.
Tagliatelle med pumpa
Καμία βαθμολογία
Pastasallad
Καμία βαθμολογία
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Καμία βαθμολογία
Miso udon carbonara
Καμία βαθμολογία
Sichuan spaghetti
Καμία βαθμολογία