
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine- och tomatpasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
parmesanost i bitar50 g
-
olivolja40 g
-
vitlöksklyftor2
-
lök i kvartar120 g
-
mogna tomater i bitar (2 cm)600 g
-
fint havssalt eller mer efter smak1 ½ tsk
-
malen svartpeppar eller mer efter smak½ tsk
-
strösocker1 tsk
-
aubergine i bitar (2 cm)450 g
-
torkad pasta t.ex. farfalle eller amori350 g
-
vatten700 g
-
färska basilikablad5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
512 kcal /
2141 kJ
Πρωτεΐνη
17.3 g
Λιπαρά
15.8 g
Υδατάνθρακες
75.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

När man är i Rom...
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSatay pad thai med kyckling
Καμία βαθμολογία
Krämig svamprisotto med räkor
1ωρ.
Grönsaksragu med pasta
45 λεπτ.
Höstpasta
Καμία βαθμολογία
Ris med skinka & pak choi
Καμία βαθμολογία
Cannelloni med pumpa och ricotta
Καμία βαθμολογία
Pumparisotto med bacon
50 λεπτ.
Tagliatelle med pumpa
Καμία βαθμολογία
Pastasallad
Καμία βαθμολογία
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Καμία βαθμολογία
Miso udon carbonara
Καμία βαθμολογία
Sichuan spaghetti
Καμία βαθμολογία