Bläckfisksallad (sous-vide)

Bläckfisksallad (sous-vide)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portioner

Υλικά

  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    1600 g
  • färsk bläckfisk armar (2-2,5 cm tjocka)
    600 g
  • paprikapulver
    1 msk
  • olivolja
    30 g
  • salt
    ½ - ¾ tsk
  • vitlöksklyftor krossade
    2
  • torkade lagerblad
    2
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra
  • morötter skurna i stavar (0,5 x 5 cm)
    120 g
  • rödlök halverad, därefter skivad (0,5 cm)
    100 g
  • grön paprika skuren i stavar (0,5 x 5 cm)
    80 g
  • röd paprika skuren i stavar (0,5 x 5 cm)
    80 g
  • extra virgin olivolja
    30 g
  • vitvinsvinäger
    15 g
  • färsk persilja
    5 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 281 kcal / 1177 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 594 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων