
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bläckfisksallad (sous-vide)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portioner
Υλικά
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 g
-
färsk bläckfisk armar (2-2,5 cm tjocka)600 g
-
paprikapulver1 msk
-
olivolja30 g
-
salt½ - ¾ tsk
-
vitlöksklyftor krossade2
-
torkade lagerblad2
-
saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
morötter skurna i stavar (0,5 x 5 cm)120 g
-
rödlök halverad, därefter skivad (0,5 cm)100 g
-
grön paprika skuren i stavar (0,5 x 5 cm)80 g
-
röd paprika skuren i stavar (0,5 x 5 cm)80 g
-
extra virgin olivolja30 g
-
vitvinsvinäger15 g
-
färsk persilja5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
281 kcal /
1177 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
594 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLaxburgare med parmesanzucchini
Καμία βαθμολογία
Torsk i tomatsås
1ωρ.
Fisktacos med coleslaw
25 λεπτ.
Asiatisk ångad laxsida
Καμία βαθμολογία
Curry laksa
Καμία βαθμολογία
Fisktacos med japansk majonnäs
Καμία βαθμολογία
Poké bowl med tonfisk
1ωρ.
Krämig svamprisotto med räkor
1ωρ.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 λεπτ.
Räkor i chili och vitlök
Καμία βαθμολογία
Avokado med ägg och laxtartar
Καμία βαθμολογία
Sous-vide lax
Καμία βαθμολογία