Teriyakilax (sous-vide)

Teriyakilax (sous-vide)

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    1450 g
  • sesamfrön, valfri färg
    40 g
  • färska laxfiléer (à ca. 150 g)
    4
  • teriyakisås
    75 g
  • färsk ingefära tunt skivad
    20 g
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 95 mg
Πρωτεΐνη 33 g
Θερμίδες 1650 kJ / 394 kcal
Λιπαρά 26 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων