
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portioner
Υλικά
Vit choklad- och ostmousse
-
kex70 g
-
vispgrädde kyld200 g
-
vit choklad100 g
-
vaniljstång endast frön¼
-
färskost200 g
Sous vide-jordgubbar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1500 g
-
jordgubbar snoppade och halverade400 g
-
malen kanel (προαιρετικό πεδίο)¼ tsk
-
apelsinskal (1 x 3-4 cm)2 stycken
-
saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
386 kcal /
1615 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
159 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJultårta
Καμία βαθμολογία
Jordgubbspaj
40 λεπτ.
Citronmarängmuffins
Καμία βαθμολογία
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Καμία βαθμολογία
Snöflingetårta
Καμία βαθμολογία
Apelsinringar
Καμία βαθμολογία
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Καμία βαθμολογία
Mandelstjärnor
1ωρ. 15 λεπτ.
Julgran av kakor
Καμία βαθμολογία
Honung- & sesamkakor
Καμία βαθμολογία
Pumpapudding
1ωρ. 15 λεπτ.
Mint Choc Chip
Καμία βαθμολογία