
Συσκευές & Αξεσουάρ
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
219 kcal /
919 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
30 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
67 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feesttafel
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRode kool met appel
1ωρ. 10 λεπτ.
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Καμία βαθμολογία
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 λεπτ.
Geroosterde aubergines
Καμία βαθμολογία
Mediterrane paprika's
Καμία βαθμολογία
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 λεπτ.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 λεπτ.
Tostadas met kip
40 λεπτ.
Gestoomde aardappelkroon
50 λεπτ.
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Καμία βαθμολογία