Συσκευές & Αξεσουάρ
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden½
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
ciderazijn2 tl
-
extra vergine olijfolie100 g
-
citroensap (ongeveer 1 citroen)40 g
-
verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)8 takjes
-
amandelvlokken25 g
-
zout naar smaak¼ tl
-
knoflookteentje1
-
water500 g
-
zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)500 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen komijn1 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
rucola60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
1824 kJ /
434.3 kcal
Λιπαρά
30.2 g
Φυτικές ίνες
8.8 g
Υδατάνθρακες
27.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plantaardig genieten
26 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Καμία βαθμολογία
Aziatische komkommersalade
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Chinese groenten
30 λεπτ.
Geroosterde aubergines
Καμία βαθμολογία
Mediterrane paprika's
Καμία βαθμολογία
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 λεπτ.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 λεπτ.
Tostadas met kip
40 λεπτ.
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1ωρ. 45 λεπτ.
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Καμία βαθμολογία