客家牛汶水(鹿湯麡)

客家牛汶水(鹿湯麡)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

糯米糰
  • 糯米粉
    300 克
  • 1 茶匙
  • (詳見要訣)
    220 - 240 克
  • 少許,刷油用
甜湯
  • 黑糖
    250 克
  • 老薑 切片
    50 克
  • 1200 克
  • 太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水
    1 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 505 kcal / 2114 kJ
Πρωτεΐνη 4.7 g
Λιπαρά 0.5 g
Υδατάνθρακες 121.4 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων