
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
15.6 g
Θερμίδες
2219 kJ /
530 kcal
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
73.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns
35 λεπτ.
Baked Penne with Vegetables
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1ωρ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Spicy Mince Pork Noodles
45 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi Carbonara with Peas
20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 λεπτ.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 λεπτ.