
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
530 kcal /
2219 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
73.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Baked Penne with Vegetables
1ωρ. 5 λεπτ.