
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
530 kcal /
2219 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
73.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Mushroom Rice
30min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Browned Pork Rice
1h
Rice Congee
4h 5min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Garlic and Olive Conchiglie
25min