
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cyndi's Gluten-Free Bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
14 slices
Υλικά
-
rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)220 g
-
millet grain80 g
-
dried chickpeas40 g
-
raw cane sugar20 g
-
cornflour140 g
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 level tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)40 g
-
water400 g
-
olive oil30 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
large eggs2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
179 kcal /
750 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
29.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Bread
6 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOlive Bread Rolls
2ωρ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Rye Bread Rolls- Bürli
12ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Brioche Burger Buns
4ωρ.
Rosemary and Sea Salt Bread
1ωρ. 55 λεπτ.
Pan-fried Bao Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Wholemeal Bread
2ωρ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Sourdough Rye
51ωρ. 10 λεπτ.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2ωρ. 15 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.