
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cyndi's Gluten-Free Bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
14 slices
Υλικά
-
rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)220 g
-
millet grain80 g
-
dried chickpeas40 g
-
raw cane sugar20 g
-
cornflour140 g
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 level tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)40 g
-
water400 g
-
olive oil30 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
large eggs2
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
179 kcal /
750 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
29.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Bread
6 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Easter Bread (Tsoureki)
2ωρ. 20 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-free Bread
Καμία βαθμολογία
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.