Mousse à l'abricot

Mousse à l'abricot

3.3 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La purée d'abricot
  • feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
    400 g
  • d'eau
    200 g
  • de sucre en poudre
    125 g
La crème
  • de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
    300 g
  • de sucre glace maison
    40 g
  • abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 457 kcal / 1915 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 25.8 g
Υδατάνθρακες 54.3 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων