
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna nut and seed bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
20 slices
Υλικά
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
148.2 kcal /
619.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
97.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A taste of Gwinganna
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon cob loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
DIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Sour cream pastry
25 λεπτ.
Charcoal bao buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Nyonya curry chicken bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.