Συσκευές & Αξεσουάρ
Seafood Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh parsley cut in pieces25 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil25 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
liquid vegetable stock hot600 g
-
dried bay leaf1
-
saffron1 pinch
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen mixed seafood (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted500 g
-
unsalted butter diced (1 cm)70 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
296.1 mg
Πρωτεΐνη
16.7 g
Θερμίδες
1982.8 kJ /
473.9 kcal
Λιπαρά
15.3 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
60.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 Min
Puttanesca Penne
50 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Spaghetti Bloody Brain
13 Std. 30 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 Std. 20 Min
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
45 Min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 Std.