Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Sacher Torte
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
365.4 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Blueberry and White Chocolate Traybake
1ωρ.
Bramley Apple Shortcake
1ωρ. 20 λεπτ.
Persian Love Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Christmas Gingerbread (Poland)
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Ginger Biscuits
40 λεπτ.
Bear Face Cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5ωρ. 50 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Normandy Apple Flan
1ωρ. 25 λεπτ.
Danish Dream Cake
55 λεπτ.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1ωρ.