
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Sacher Torte
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
365.4 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolenta Mandarin and Almond Cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate cake
45 λεπτ.
Chocolate Fudge Cake
1ωρ.
Blueberry and White Chocolate Traybake
1ωρ.
Mango Swiss Roll
40 λεπτ.
Chocolate Lava Cookies
1ωρ. 40 λεπτ.
Iced Ring Biscuits
1ωρ. 10 λεπτ.
Lemon cake
2ωρ.
Mini Egg Cupcakes
1ωρ.
Chocolate Chip Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Black Forest Gateau
45 λεπτ.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2ωρ. 50 λεπτ.