Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Sacher Torte
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
365.4 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Cinnamon Rolls XXL
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Biscuits
50 λεπτ.
Jam Sandwich Biscuits
2ωρ. 15 λεπτ.
Cranberry Orange Scones
30 λεπτ.
Mini Egg Cupcakes
1ωρ.
Brain Cupcakes
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate chip muffins
1ωρ.
Kasutera (Castella) Honey Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate Brioche
5ωρ.
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1ωρ. 15 λεπτ.
Sesame Biscuits
1ωρ. 15 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.