Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce

Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce

4.5 151 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Cherry-Tomaten bunt, halbiert
    300 g
  • Rosmarin abgezupft
    3 Zweige
  • Knoblauchzehen
    3
  • Thymian abgezupft
    3 Zweige
  • Olivenöl
    50 g
  • Honig
    15 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Schalotten
    50 g
  • Fenchel in Stücken
    50 g
  • Knollensellerie in Stücken
    50 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Pernod
    20 g
  • Wasser und mehr zum Kochen
    100 g
  • Weißwein, trocken
    100 g
  • Geflügelfond
    200 g
  • Tagliatelle
    500 g
  • Safranfäden (0,1 g)
    1 Dose
  • Crème fraîche
    100 g
  • Salbeiblätter in feinen Streifen
    5
  • Speisestärke
    15 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 919 kcal / 3844 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 116 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Νάτριο 793 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων