
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
løk delt i to100 g
-
olivenolje pluss ekstra til smøring30 g
-
spisskummen, malt etter smak1 ½ - 2 ts
-
kanel, malt pluss 1 klype til dryssing1 ss
-
koriander, malt etter smak1 ½ - 2 ts
-
fennikelfrø, tørket2 ts
-
safran1 klype
-
andebryst, uten skinn og bein delt i biter (3 cm)600 g
-
aprikos, tørket, uten stein delt i fire150 g
-
kyllingbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
sitron finrevet skall og saft2
-
vann80 g
-
pinjekjerner, ristet pluss ekstra til pynt50 g
-
olivenolje til smøring
-
filodeig (ca. 48 cm x 25 cm)4 ark
-
melis1 ts
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
477 kcal /
1997 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vårlige smaker
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabattine
Καμία βαθμολογία
Vegetariske pølseruller
Καμία βαθμολογία
Australske Kjøttpaier
Καμία βαθμολογία
Havrekjeks
Καμία βαθμολογία
Kjøttpaier med rosmarin
Καμία βαθμολογία
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1ωρ. 35 λεπτ.
Quinoamuffins med skinke og ost
1ωρ. 30 λεπτ.
Speltpizza med sikori og taleggio
Καμία βαθμολογία
Vannkringle
1ωρ.
Potetlefse
1ωρ.
Terte med purre og skinke
Καμία βαθμολογία
Terte med bacon, purre og emmentaler
Καμία βαθμολογία