
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free chicken and pear pie
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Gluten free pastry
-
butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
rice flour140 g
-
arrowroot flour70 g
-
cornflour plus extra for dusting90 g
-
sea salt¼ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
egg1
-
apple cider vinegar1 tsp
-
water chilled40 g
Chicken and pear filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
butter50 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)600 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
water50 g
-
cornflour2 - 3 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine50 g
-
pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)150 g
-
pouring (whipping) cream50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
258.1 mg
Πρωτεΐνη
17.1 g
Θερμίδες
2039.8 kJ /
485.7 kcal
Λιπαρά
28.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
38.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 Min
Rye Kaiser rolls
26 Std. 30 Min
Fugazza sliced onion pizza
2 Std.
Prune and orange stuffing
10 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Sub rolls
2 Std.