
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free chicken and pear pie
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Gluten free pastry
-
butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
rice flour140 g
-
arrowroot flour70 g
-
cornflour plus extra for dusting90 g
-
sea salt¼ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
egg1
-
apple cider vinegar1 tsp
-
water chilled40 g
Chicken and pear filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
butter50 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)600 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
water50 g
-
cornflour2 - 3 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine50 g
-
pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)150 g
-
pouring (whipping) cream50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
485.7 kcal /
2039.8 kJ
Πρωτεΐνη
17.1 g
Λιπαρά
28.5 g
Υδατάνθρακες
38.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.9 g
Νάτριο
258.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon cob loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
DIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Sour cream pastry
25 λεπτ.
Charcoal bao buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Nyonya curry chicken bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.