
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free chicken and pear pie
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Gluten free pastry
-
butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
rice flour140 g
-
arrowroot flour70 g
-
cornflour plus extra for dusting90 g
-
sea salt¼ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
egg1
-
apple cider vinegar1 tsp
-
water chilled40 g
Chicken and pear filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
butter50 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)600 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
water50 g
-
cornflour2 - 3 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine50 g
-
pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)150 g
-
pouring (whipping) cream50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
485.7 kcal /
2039.8 kJ
Πρωτεΐνη
17.1 g
Λιπαρά
28.5 g
Υδατάνθρακες
38.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.9 g
Νάτριο
258.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 Std. 10 Min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 Min
Rye Kaiser rolls
26 Std. 30 Min
Fugazza sliced onion pizza
2 Std.
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Prune and orange stuffing
10 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Sub rolls
2 Std.
Sourdough potato bread
5 Std.