Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

4.8 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 650 g di pomodori maturi, a metà
  • 350 g di pesche mature, a pezzi
  • 40 g di peperone verde
  • 60 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g di aceto
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di cetriolo pelato e a pezzi
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 8 cubetti di ghiaccio

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 338.5 mg
Πρωτεΐνη 1.8 g
Θερμίδες 553.3 kJ / 132.3 kcal
Λιπαρά 10.4 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Υδατάνθρακες 8.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων