Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
63.2 mg
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Λιπαρά
39.9 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.1 g
Υδατάνθρακες
39.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Simon Rogan
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1ωρ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 λεπτ.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1ωρ. 50 λεπτ.
Cardamom Bread and Butter Pudding
1ωρ.
Chocolate Custard
1ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Apple and Blackcurrant Pie
2ωρ.