
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
547.9 kcal /
2292.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
39.9 g
Υδατάνθρακες
39.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.1 g
Νάτριο
63.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simon Rogan
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4ωρ. 10 λεπτ.
Vanilla Puff Slice
7ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 λεπτ.
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4ωρ.