Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vanilla Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
double cream125 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel Sauce
-
sugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat whipping or double cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
puff pastry1 sheet
-
white vinegar1 Tbsp
Pecan Praline
-
pecan nut halves300 g
-
Demerara sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
white vinegar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1071.3 kcal /
4482.2 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
80.2 g
Υδατάνθρακες
91.3 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.8 g
Νάτριο
222.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We Can Switch To Chef Mode In A Flash
23 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Chocolate Guinness® Cake
2ωρ. 5 λεπτ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.