
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabarber, gember en citroen risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
431 kcal /
1803 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
14.6 g
Υδατάνθρακες
67.9 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rabarber
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara
30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Sushi donuts
50min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Zalm met rijst en champignons
Pas d’évaluation
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
Pas d’évaluation
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Pas d’évaluation