
Συσκευές & Αξεσουάρ
焗烤花椰菜飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
白花椰菜,取小朵800 克
-
油30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
起司絲70 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
449.6 kcal /
1879.1 kJ
Πρωτεΐνη
24.7 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
18.7 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
3030.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

低GI新煮意
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν