
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bagte kålpierogis
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
25 stykker
Υλικά
Dej
-
hvedemel200 g
-
smør koldt, skåret i stykker100 g
-
creme fraiche50 g
-
æg1
-
sød paprika (valgfrit)¼ - ½ tsk
-
salt¼ tsk
Kålfyld
-
vand500 g
-
savoykål skåret i stykker250 - 280 g
-
løg skåret i halve80 g
-
persille, frisk kun blade10 kviste
-
smør skåret i stykker50 g
-
salt½ - ¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Dumplinger
-
creme fraiche til pensling1 spsk
-
æggeblomme til pensling1
-
hvedemel til drys
-
kommenfrø til drys
Διατροφή ανά 1 stykke
Θερμίδες
85.5 kcal /
357.6 kJ
Πρωτεΐνη
1.5 g
Λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
7.2 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
90.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Det ukrainske køkken
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSprøde boller
1ωρ. 40 λεπτ.
Foccacia med løg
3ωρ. 20 λεπτ.
Cheesecake med woodruffsirup
Καμία βαθμολογία
Proteinkiks med frø og kerner
Καμία βαθμολογία
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pizzahorn
Καμία βαθμολογία
Blomsterboller
Καμία βαθμολογία
Ciabatta
Καμία βαθμολογία
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Καμία βαθμολογία
Lasagneruller med spinat
Καμία βαθμολογία
Salte aperitifstjerner
Καμία βαθμολογία
Mini franskbrød med blommefyld
Καμία βαθμολογία