Ψητά καρότα με δυόσμο και θυμάρι

Ψητά καρότα με δυόσμο και θυμάρι

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • σκόρδο σε σκόνη
    ¼ - ½ κ.γλ.
  • πάπρικα
    ¼ κ.γλ.
  • αλάτι
    ¼ κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • καρότα χοντρά, κομμένα σε ομοιόμορφα κομμάτια (5 εκ.)
    800 γρ.
  • νερό
    1110 γρ.
  • φύλλα φρέσκου δυόσμου για το γαρνίρισμα
  • φύλλα φρέσκου θυμαριού για το γαρνίρισμα

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Νάτριο 293.7 mg
Πρωτεΐνη 1.9 g
Θερμίδες 607 kJ / 145.1 kcal
Λιπαρά 7.4 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Υδατάνθρακες 19.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων