Συσκευές & Αξεσουάρ
龍鬚拌金針
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1400 克
-
龍鬚菜 去除較老的粗梗,切段300 克
-
鹽2 茶匙
-
油2 滴
-
蒜頭10 克
-
沙拉油15 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
-
新鮮黑木耳 切絲50 克
-
水 或高湯50 克
-
蠔油30 克
-
金針菇 切段150 克
-
香油 少許
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
Νάτριο
5221.8 mg
Πρωτεΐνη
17.1 g
Θερμίδες
1630.8 kJ /
390.1 kcal
Λιπαρά
21.2 g
Φυτικές ίνες
15.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
30分鐘快手菜
12 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν