Συσκευές & Αξεσουάρ
Hvidløgsbrød med spinat og artikskok
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
24 stykker
Υλικά
-
ekstra jomfruolivenolie100 g
-
fed hvidløg140 g
-
babyspinat, frisk85 g
-
parmesanost skåret i stykker115 g
-
flødeost i tern115 g
-
30 g yoghurt naturelcreme fraiche30 g
-
artiskokhjerter, marinerede drænede170 g
-
chili, tørret i flager (προαιρετικό πεδίο) efter smag¼ tsk
-
salt efter smag¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt⅛ tsk
-
baguette brød (ca. 450 g hver)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stykke
Νάτριο
284.5 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
662.8 kJ /
158.4 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vi elsker forår
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMayonnaise
5 λεπτ.
Guacamole
10 λεπτ.
Cremet broccolisauce
35 λεπτ.
Svampepaté
Καμία βαθμολογία
Artiskokdip med tofu
Καμία βαθμολογία
Pestohummus med soltørrede tomater
Καμία βαθμολογία
Den ultimative barbecue sauce
Καμία βαθμολογία
Mojo Sauce til skaldyr
Καμία βαθμολογία
Stærk ostedip
Καμία βαθμολογία
Vinaigrette med lime og coriander
Καμία βαθμολογία
Apple cider dressing
Καμία βαθμολογία
Caramelliseret balsamico reduktion
Καμία βαθμολογία