Hvidløgsbrød med spinat og artikskok

Hvidløgsbrød med spinat og artikskok

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
24 stykker

Υλικά

  • ekstra jomfruolivenolie
    100 g
  • fed hvidløg
    140 g
  • babyspinat, frisk
    85 g
  • parmesanost skåret i stykker
    115 g
  • flødeost i tern
    115 g
  • creme fraiche
    30 g
    30 g yoghurt naturel
  • artiskokhjerter, marinerede drænede
    170 g
  • chili, tørret i flager (προαιρετικό πεδίο) efter smag
    ¼ tsk
  • salt efter smag
    ¼ - ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ⅛ tsk
  • baguette brød (ca. 450 g hver)
    2

Διατροφή ανά 1 stykke

Θερμίδες 158.4 kcal / 662.8 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 15.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 284.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων