
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hvidløgsbrød med spinat og artikskok
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
24 stykker
Υλικά
-
ekstra jomfruolivenolie100 g
-
fed hvidløg140 g
-
babyspinat, frisk85 g
-
parmesanost skåret i stykker115 g
-
flødeost i tern115 g
-
creme fraiche30 g
-
artiskokhjerter, marinerede drænede170 g
-
chili, tørret i flager (προαιρετικό πεδίο) efter smag¼ tsk
-
salt efter smag¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt⅛ tsk
-
baguette brød (ca. 450 g hver)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stykke
Νάτριο
284.5 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
662.8 kJ /
158.4 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vi elsker forår
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoron sauce (Tomat bearnaise)
20 λεπτ.
Hummus dip
Καμία βαθμολογία
Grov basilikums pesto
Καμία βαθμολογία
Kung Pao blomkål med syltede gulerødder og sesamsalat
Καμία βαθμολογία
Big Mac-inspireret dressing
4ωρ.
Tomatsauce
40 λεπτ.
Cremet broccolisauce
35 λεπτ.
Svampepaté
Καμία βαθμολογία
Artiskokdip med tofu
Καμία βαθμολογία
Pestohummus med soltørrede tomater
Καμία βαθμολογία
Den ultimative barbecue sauce
Καμία βαθμολογία
Mojo Sauce til skaldyr
Καμία βαθμολογία