Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)

Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    225 g
  • de sucre en poudre
    180 g
  • de sel
    2 pincées
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • œuf
    1
  • d'abricots frais coupés en morceaux
    500 g
  • d'eau
    20 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de cassonade
    50 g
  • de beurre et un peu pour le moule
    30 g
  • abricots frais coupés en deux
    3
  • blancs d'œufs
    4
  • d'amandes en poudre
    125 g
  • de liqueur d'amande type Amaretto
    1 c. à soupe
  • de citron confit coupé en brunoise
    10 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 495.4 kcal / 2076.6 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 23.3 g
Υδατάνθρακες 58.9 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.9 g
Νάτριο 160.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων