
Συσκευές & Αξεσουάρ
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
10 portions
Υλικά
French chicken liver pâté
-
onion (approx. ½ onion)80 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
chicken livers trimmed250 g
-
Port or Madeira wine60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Port Jelly
-
gold strength gelatine leaf1
-
ice cold water to soak
-
Port or Madeira wine100 g
-
bread of choice, to serve
-
cornichons to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
167.6 kcal /
701.2 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
39 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free bread rolls
2h 30min
Citrus salt
35min
TM7 Demo (AU)
Pas d’évaluation
Gluten free loaves
2h 15min
Boiled pasta
20min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Spicy Cajun rub
5min
Chilli oil
25min
Brown sugar spice rub
5min
Porcini mushroom salt
5min
Rosemary salt
24h 5min
Browned chicken mince
20min