
Συσκευές & Αξεσουάρ
鮪魚紫蘇番茄冷麵
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
薑5 克
-
鰹魚風味露 ,依照包裝指示稀釋200 克
-
番茄 ,切丁180 克
-
水1600 克
-
罐裝鮪魚 ,水煮或油漬140 克
-
小黃瓜 ,約半根80 克
-
紫蘇葉3 片
-
洋蔥80 克
-
素麵200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
584.4 kcal /
2442.6 kJ
Πρωτεΐνη
22.8 g
Λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
87.6 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
2863 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

亞洲冷麵大集合
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν