鮪魚紫蘇番茄冷麵

鮪魚紫蘇番茄冷麵

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 5 克
  • 鰹魚風味露 ,依照包裝指示稀釋
    200 克
  • 番茄 ,切丁
    180 克
  • 1600 克
  • 罐裝鮪魚 ,水煮或油漬
    140 克
  • 小黃瓜 ,約半根
    80 克
  • 紫蘇葉
    3 片
  • 洋蔥
    80 克
  • 素麵
    200 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 584.4 kcal / 2442.6 kJ
Πρωτεΐνη 22.8 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 87.6 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 2863 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων