鮮蝦溏心蛋中華冷麵

鮮蝦溏心蛋中華冷麵

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

溏心蛋
  • 40 克
  • 1890 克
  • 清酒
    90 克
  • 醬油
    45 克
  • 味醂
    45 克
  • 4 顆
  • 冰水
中華冷麵醬
  • 6 克
  • 白醋
    40 克
  • 醬油
    50 克
  • 15 克
  • 1 大匙
  • 熟白芝麻
    1 茶匙
  • 白芝麻油
    1 茶匙
  • 辣油
    ½ 茶匙
配料和組裝
  • 蝦仁 ,剖背,清除腸泥
    130 克
  • 白芝麻油
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 乾海帶芽
    1 大匙
  • 1500 克
  • 新鮮拉麵麵條 ,日式拉麵
    250 克
  • 玉米 ,適量
  • 小黃瓜 ,切絲
    80 克
  • 番茄 ,切片
    80 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 603.3 kcal / 2521.8 kJ
Πρωτεΐνη 27.8 g
Λιπαρά 6.6 g
Υδατάνθρακες 108 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 287 g
Νάτριο 2376.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων