Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉餡餅
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 塊
Υλικά
-
牛五花肉 去筋、切塊(約3公分)300 克
-
溫水 (約55°C~70°C)150 克
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
鹽¾ 茶匙
-
油1 大匙
-
薑10 克
-
蔥 切段(約2公分)120 克
-
蛋 稍微打散1 顆
-
醬油1 大匙
-
細砂糖1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油1 大匙
-
沙拉油 適量,油煎用
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 塊
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
962 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
15.1 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
16.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν