
Συσκευές & Αξεσουάρ
Τζελάτο με τζιν και λεβάντα
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 35 λεπτ.
10 μερίδες
Υλικά
-
ζάχαρη150 γρ.
-
γάλα με τουλάχιστον 3,2% λιπαρά620 γρ.
-
βρώσιμα λουλούδια λεβάντας (περίπου 5 γρ.)5 γρ.
-
κρόκους αυγών4
-
κλωνάρι βανίλιας μόνο τους σπόρους1
-
κρέμα γάλακτος (κρεμ φρες)320 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο1 κ.σ.
-
τζιν40 - 50 γρ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
188.9 kcal /
790.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
9.9 g
Υδατάνθρακες
19.6 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
44.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Παγωμένες απολαύσεις
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΓρήγορος καφές με θρυμματισμένο πάγο
5 min
Μπουρέκια με αναρή
2 h
Άλαδος χαλβάς
1 h 20 min
Παγωτό-Σορμπέ τριαντάφυλλο
12 h
Παγωτό σοκολάτα με τυρί cottage
3 h
Μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας στο τηγάνι
40 min
Μπισκότα γεμιστά
1 h 10 min
Γρανίτες με κεράσι και λάιμ
4 h 10 min
Σορμπέ καρπούζι
10 min
Κέικ με μύρτιλα, γλάσο από τυρί κρέμα, και κρέμα λεμονιού
No ratings
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
No ratings
Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό
No ratings