Τζελάτο με τζιν και λεβάντα

Τζελάτο με τζιν και λεβάντα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 35 λεπτ.
10 μερίδες

Υλικά

  • ζάχαρη
    150 γρ.
  • γάλα με τουλάχιστον 3,2% λιπαρά
    620 γρ.
  • βρώσιμα λουλούδια λεβάντας (περίπου 5 γρ.)
    5 γρ.
  • κρόκους αυγών
    4
  • κλωνάρι βανίλιας μόνο τους σπόρους
    1
    ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • κρέμα γάλακτος (κρεμ φρες)
    320 γρ.
    320 γρ. κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο
    1 κ.σ.
  • τζιν
    40 - 50 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 188.9 kcal / 790.4 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 19.6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 44.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων