Μπέιγκελ με μούσλι και βούτυρο αμυγδάλου

Μπέιγκελ με μούσλι και βούτυρο αμυγδάλου

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 κομμάτια

Υλικά

  • φουντούκια, με ή χωρίς φλούδα
    60 γρ.
  • αμύγδαλα
    310 γρ.
  • ντίνκελ σε σπόρους
    200 γρ.
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    300 γρ.
  • νωπή μαγιά
    20 γρ.
  • μέλι
    40 γρ.
  • νερό
    320 γρ.
  • νιφάδες βρώμης και λίγες ακόμα για το πασπάλισμα
    50 γρ.
  • κράνμπερις, αποξηραμένα
    100 γρ.
  • αλάτι
    ¾ κ.γλ.
  • πάστα λεμονιού-αλατιού, σπιτική (βλ. Συμβουλή)
    ½ κ.γλ.
  • κάρδαμο, αλεσμένο
    ¼ κ.γλ.
  • κανέλα, τριμμένη
    ¼ κ.γλ.
  • ηλιέλαιο και λίγο ακόμη για το λάδωμα
    2 κ.σ.

Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Θερμίδες 398 kcal / 1664 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 8.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων