
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 660 g
Θερμίδες
2137.1 kcal /
8976 kJ
Πρωτεΐνη
41.3 g
Λιπαρά
185.8 g
Υδατάνθρακες
72.1 g
Φυτικές ίνες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Perfect for Dipping
13 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHummus (TM5/TM6 Metric)
10 λεπτ.
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 λεπτ.
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 λεπτ.
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 λεπτ.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1ωρ. 30 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.
Mango chutney
1ωρ. 20 λεπτ.
Hollandaise Sauce
15 λεπτ.
Spicy Cheese Dip
Καμία βαθμολογία
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
BBQ Sauce
5ωρ.
Hummus
10 λεπτ.